DMKL (Danske Musik- og Kulturskoleledere) er musik- og kulturskolernes landsdækkende interesseorganisation. DMKL repræsenterer samtlige danske kommuner via sine medlemsskoler. DMKL arbejder for, at alle børn og unge kan møde og folde sig ud i musik og kunst.

Kunde: Danske Musik- & KulturskoleLedere

Profilbrochure til Danske Musik- og Kulturskoleledere

Vores opgave

Idé og design af profilbrochure til DMKL. Efter den nye skolereform har DMKL fået en helt ny og mere fremtrædende rolle i det danske skolesystem. Ønsket var derfor en folder, der i sit udtryk signalerer både musik og kunst samt de fag, der ligger i forlængelse heraf. Og som kort og tydeligt får fortalt, hvad DMKL står for.

Kunden havde ikke tilstrækkeligt med billedmateriale til rådighed og budgettet var ikke til en fotograf. Derfor blev vi ret hurtig klar over, at en eller anden form for illustration skulle være det bærende element i brochuren. På den måde kunne vi 100% selv vælge udtryk, farver og motiv.

Resultatet blev en illustration, der er inspirerende, kreativ og i form og stil en smule abstrakt og kunsterisk.

En god løsning når man, som her, ikke må udelukke eller fremhæve specielle fag og når der samtidig skal være mulighed for udvikling og udbygning sidenhen.

Farvepaletten er valgt ud fra DMKLs logo. Da brochuren skal fungere som “handout” og kunne passe i diverse brochureholdere på f.eks. biblioteker, valgte vi et gængs trefløjet format. Brochuren er tryk på 170 g Offset, et stykke papir der passer godt til illustrationernes udtryk.