Processen

samarbejde-ikon-#2Vi vil allerhelst have et tæt og kontinuerligt samarbejde med vores kunder, hvor vi nærmest fungerer som virksomhedens eller marketingafdelingens forlængede arm.

Vi ser et tæt samarbejde og den direkte kontakt som indgangsvinklen til optimale forløb og løsninger:

At du kender os og vi kender dig – og har den indsigt, der gør, at der ikke skal bruges unødig tid og energi på at forklare, hvad man tænker på.

Et samarbejde kendetegnet ved gensidig respekt, tillid og god kemi. Hvor begge parter tilfører værdi og supplerer hinanden, så man kan tage det bedste fra to verdener, for at nå et fælles mål og gerne lidt længere.

Dette særlige, tætte og effektive samarbejde er for os et parløb, hvor vi ud over det faglige bidrager med engagement og ansvarsbevidsthed.

 

Værktøjet

samarbejde-ikon-#1Kreativitet, grafisk kommunikation og design er vores passion. Det er dét, som vi er allerbedst til.

Vi ser hver eneste opgave som en ny og spændende udfordring. Og hverken laver eller tror på hyldevare-løsninger.

Derimod lytter vi opmærksomt under hver eneste briefing for virkelig at forstå, hvad det er, du gerne vil opnå.

Derefter diskuterer vi opgaven internt, brainstormer, designer og udvikler, hvorefter vi præsenterer og begrunder den kreative løsning, som vil hjælpe dig til at nå målet.

 

Målet

samarbejde-ikon-#3Vi leverer hellere samlede kommunikationsløsninger end blot kreativitet i sig selv. Der hvor vi heldigvis ofte oplever vores kunder rose os, er for det samlede forløb frem mod den helt rigtige løsning.

Hvor samarbejdet ses som en paraply for kreativitet, design, kommunikation, engagement, forståelse for produktet, projektledelse, daglig kontakt osv.

Vi arbejder altid for at udvikle den optimale kommunikation mellem dig og dine kunder. Ender du med at se os som din “egen” marketingafdeling, har vi nået vores ultimative mål med samarbejdet.