1)
CreaScop har siden starten gennemgået en stor udvikling og har taget en kurs, hvor vi i højere grad leverer samlede kommunikationsløsninger end blot kreativitet i sig selv. Der, hvor vi ofte oplever vores kunder rose os, er for det samlede forløb frem mod den helt rigtige løsning.

Hvor samarbejdet ses som en paraply for kreativitet, design, kommunikation, engagement, forståelse for produktet, projektledelse, daglig kontakt osv.

Denne retning, med fokus på samarbejde, vil vi gerne, at vores navn afspejler.
 

2)
Vi ser tæt samarbejde og den direkte kontakt som indgangsvinklen til optimale forløb og løsninger:

Man kender hinanden godt og har den indsigt, der gør, at der ikke skal bruges unødig tid og energi på at forklare, hvad man tænker på.

Samarbejde kendetegnet ved gensidig respekt, tillid og god kemi. Hvor begge parter tilfører værdi og supplerer hinanden, så man kan tage det bedste fra to verdener, for at nå et fælles mål og gerne lidt længere. Samarbejde med synergi.

Dette særlige, tætte og effektive samarbejde vil vi også gerne udtrykke i vores navn.

Vi har skiftet navn fra CreaScop til Parløb

Det er ikke hver dag, at vi kan skrive om en STOR nyhed fra vores egen verden, men her kommer en:

Pr. 7. august 2017 kalder vi os ikke længere for “CreaScop reklamebureau A/S”, men skifter navn til “Parløb reklamebureau a/s”. (Selskabet fortsætter med samme CVR-nr. og har blot skiftet navn.)

Vi har glædet os til denne dag i laaang tid, da vi ser det nye navn som en positiv og oplagt forandring af primært to grunde:
 

Ikon for Parløb

 

Navnet

Valget er faldet på et godt, dansk udtryk med positive associationer og fremadrettet dynamik: Parløb.
 

Logoet

Nyt navn betyder også nyt logo: Pilene (eller benene) symboliserer jer og os i tæt parløb mod et fælles mål.

Måske du endda kan spotte den tredje pil mellem de to andre? Den ser vi som synergieffekten; den effekt, hvor samarbejdet mellem to kræfter giver en større effekt end blot summen af de enkelte hver for sig.
 

Vi håber, at I tager godt imod vores nye navn – og glæder os til det fortsatte Parløb med eksisterende og kommende kunder!  :-)

Med venlig hilsen
Parløb reklamebureau a/s