Kunde: Flensted Food Group A/S

Vores opgave

Idé og design af præsentationsmateriale af Flensteds økologiske sortiment til deres B2B-kunder.

Krav til materialet:

  • Komplet og overskuelig oversigt over produkter
  • Man skal have lyst til at gemme materialet
  • Man skal have let ved at opbevare materialet
     

Løsning

En tre-fløjet brochure med tydelig inddeling af de forskellige produktgrupper. På grund af brochurens format får man et komplet overblik over alle produkter på én gang.

For at gøre det let og mere attraktivt for kunden at gemme brochuren, har vi desuden udformet en omslagsmappe i samme design.

Mappen kan udover brochurematerialet indeholde fremtidige tilbud, løsblade, opskrifter mm. Begge dele er designet med Flensteds velkendte grønne farve, kombineret med inspirerende billeder af frugt og grønt.

Præsentationsmateriale med økologiske produkter

Flensted Food Group tilbyder deres kunder en veloplagt række af dansk-producerede måltidsløsninger.
 

Vil du også have hjælp til hvordan du kommunikerer din miljøstrategi?

parlob.dk/blog/baeredygtigt-hele-vejen-igennem

Bæredygtig tryksag

Vi valgte at få trykt både brochure og omslagsmappe på et kraftigt ubestrøget papir. Et papir som signalerer miljø og godt håndværk.

Og når nu materialet omhandler økologi, giver det god mening, at tænke bæredygtighed hele vejen rundt.

Derfor blev begge dele selvfølgelig produceret som bæredygtige tryksager iht. FSC®, Svanen og ClimateCalc.

Det betyder kort sagt, at trykkeriet er miljøcertificeret iht. diverse bestemmelser og at papiret kommer fra ansvarlige producenter, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Læs videre, hvis du vil vide lidt mere om, hvad de forskellige certificeringer egentlig står for.
 

FCS

"FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.

Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn."

Kilde: https://dk.fsc.org/dk-dk/hvad-er-fsc
 

Svanen

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke og er det ene af Danmarks officielle miljømærker.

"Målet med miljømærket er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Derfor ser miljømærket på hele produktets rejse og de miljøproblemer, der opstår undervejs – til gavn for mennesker, miljø og for jordens ressourcer".

Kilde: https://www.ecolabel.dk/da/blomsten-og-svanen/om-blomsten-og-svanen
 

ClimateCalc

"ClimateCalc har til formål at tilvejebringe eksakt information om det individuelle grafiske produkts klimabelastning set i et livscyklusperspektiv. Kun på baggrund af en sådan information kan tryksagskøberen og den grafiske virksomhed foretage en prioriteret indsats med henblik på at minimere klimabelastningen før en eventuel neutralisering eller kompensation".

Kilde: https://dk.climatecalc.eu/1036.aspx