Kunde: Estate Peter Møller

 

  1. At skærpe hans profil i lokalområdet.
  2. At få ensrettet Estate Peter Møllers kommunikation – skabe en rød tråd – der bl.a. får kommunikeret den personlighed og professionalisme, som Peter Møller bibringer sin virksomhed.
  3. At få yderligere kunder i forretningen.

Brandingkoncept samt kampagne

Estate Peter Møller kom til os med ønsker om:

Udtalelse fra Estate Peter Møller:

“Når man som jeg har været i ejendomsmægler-branchen i mange år, kan det være svært selv at finde på nogle gode nye ideer, og da jeg følte at vi havde brug for noget nyt omkring vores markedsføring – lige fra avis-annoncer til merchandise – kontaktede jeg i februar 2017 Parløb, for at høre om de kunne hjælpe mig.

Her blev jeg mødt af en usædvanlig iver og imødekommenhed, hvor de lyttede til mine ønsker og arbejdede seriøst med flere forslag og løsninger. 

Anne og Morten er nogle positive og dejlige mennesker, og jeg har en følelse af at Parløb er “mit” reklamebureau – der forstår mig. :-)

Jeg vil give Parløb mine varmeste anbefalinger.”

Læs flere udtalelser under Referencer > Udtalelser...

 

Estate Peter Møller

For Estate Peter Møller handler det ikke kun om, at få et hus til salg i porteføljen. Det handler i høj grad om, at give kunden en god oplevelse samt et godt, nemt og hurtigt salg til den rigtig pris, så kunden – tilfreds – kan komme videre i livet.

Heldigvis er Estate Peter Møller god til at sælge huse og kan derfor bryste sig af korte liggetider, høj salgsrate og meget små afslag i priserne.

På baggrund af ønskerne udviklede vi to annoncer:

En med fokus på gode resultater, kundetilfredshed og personlighed – krydret med vores nyudviklede slogan “det er efter salget du skal være tilfreds”. 

En anden med fokus på salg, hvor Estate Peter Møller tilbyder en gratis hjælpende hånd til sine kunder i form af enten en tømrer, en havemand eller en stylist. Tre professioner, der alle kan hjælpe kunden med at gøre boligen yderligere salgsklar.

Estate Peter Møller er glad – og så er vi glade! :-)

Efterfølgende har vi hjulpet Estate Peter Møller med andet marketingmateriale, bl.a radiospots og vedligeholdelse, indhold til – og opdatering af – Estate Peter Møllers Facebookside.