Kunde: Skulpturpark Billund

Designet

Centralt for sitet er det grafiske oversigtskort med angivelse af de forskellige skulpturers placering samt tilhørende ikon.

Desuden masser af fotos, både i baggrund og på siderne.
 

Teknik

Hjemmesiden er programmeret i Drupal og benytter sig af responsive design. Det vil sige, at hjemmesiden automatisk registrerer og tilpasser sig skærmstørrelsen på det medie, der benyttes. Fx mobiltelefon, tablet eller PC.

Hjemmeside til Skulpturpark Billund

Vores opgave

At udforme en spændende hjemmeside, som udtrykker den diversitet og mangfoldighed der er af skulpturer – samt indtryk af den smukke, omgivende natur.

Sitet skal kunne vedligeholdes af Skulpturpark Billunds egen organisation.

En af de særlige, mere avancerede funktioner på sitet er, at kunden selv kan placere nye skulpturer på oversigtskortet – direkte i Drupal-CMS’et – og uden vores mellemkomst.

Se hjemmesiden her: www.skulpturpark-billund.dk
 

Udtalelse fra Skulpturpark BIllund:

“Helt fra starten oplevede vi den professionelle tilgang til opgaven ved det indledende møde, hvor idéer og ønsker til hjemmesiden blev drøftet. Der var stor opmærksomhed til de idéer og ønsker bestyrelsen havde. Ligeledes var der forståelse for ønsket om en hurtig arbejdsproces, så siden kunne være klar til turistsæsonen ved parkens 25 års jubilæum.

Det hele lykkedes på flotteste vis, og det forslag Anne havde lavet, kunne vi fra starten rigtig godt lide. Det var tilpasset vores ønsker og havde det kunstneriske præg, vi ønskede. Anne er god til at finde fængende overskrifter og gode sentenser. Hun er god til at se billeder og sætte dem sammen på en overbevisende måde. I det hele taget levede Anne Østergaard op til sit ry som en sympatisk, kreativ og dygtig grafiker, der kan lægge en tidsplan og holde den.

Vi har fået en hjemmeside, vi er stolte af og er samtidig trygge ved teknikken.”

Læs hele udtalelsen under Referencer > Udtalelser...

Samme tema: