Vores opgave

Idé og design af brochure-materiale til præsentation af tre nye produkter – og designerne bag – til brug på Stockholm Furniture Fair 2014.

Kundens ønske, og dermed vores mål, var at få udarbejdet materiale, der fremhæver LINTEX’ fokus på design og brug af designere. Samtidig med at tre nye produkter præsenteres.

Kunde: Lintex AB

Avis til Stockholm Furniture Fair

LINTEX AB udvikler og producerer indretningsprodukter indenfor visuel kommunikation og afskærmning til kontorer, uddannelsesinstitutioner og offentlige områder.

Vi besluttede derfor, at udarbejde en tryksag som i format, papir og til dels design adskiller sig lidt fra LINTEX’ eksisterende brochuremateriale, der har fokus på inspiration og præsentation af produkter.

Formatet blev en A3-avis, som vi synes har den plads og luft, der skal til for at kunne præsentere designerne, deres tanker og skitser – samt de nye produkter – optimalt. Samtidig giver en avis automatisk associationer til nyheder. Også derfor faldt valget af papir på en 100 g ubestrøget offset, der har en form for stoflighed over sig, som passer godt til indholdet. Papirvalget er med til at give avisen det rigtige avis-look og præg af nyheder.

I forhold til disponering af avisen valgte vi at bruge masser af plads: Et helt opslag pr. designer til præsentation af dennes tanker og skitser + endnu et opslag på præsentationen af produktet. Altså maksimal opmærksomhed på de nye produkter og deres egenskaber.

Farvepaletten blev fastlagt ud fra de farver, som LINTEX havde valgt at benytte på standen.

Avisen blev udarbejdet på dansk/svensk og herefter oversat til og trykt på engelsk.

OBS: LINTEX havde en forrygende messe, hvor både nye og eksisterende kunder udtrykte stor begejstring for avisens nye produkter.

LINTEX er derfor meget glade – og så er vi det naturligvis også! :-)